´t lant van Texsel

Onze kamers

Onze boerderij beschikt over drie luxe kamers. Twee 2 -persoons kamers op de eerste verdieping boven het woonhuis. En, één 2-persoons appartement in de stolp op de begane grond. Tevens heeft deze kamer een buiten zit.

Ze zijn ruim van opzet en beschikken ieder over een eigen privébadkamer. Vanuit uw kamer heeft u een prachtig uitzicht. U slaapt op onze confortabele boxspringbedden. De kamers zijn voorzien van een zitgelegenheid een flatscreen en gratis wifi. Er is een koelkast, waterkoker,servies en gratis koffie en thee beschikbaar.

Iedere kamer heeft een eigen parkeerplek en uiteraard kunt u uw eigen fiets bij ons binnen stallen en indien gewenst opladen.

Optioneel maken wij in de  ochtend een heerlijk ontbijt voor u klaar met verse broodjes, beleg, diverse sappen en koffie of thee. Wij brengen dit dan om 9:00 naar uw kamer. Bij mooi weer kunt u ook heerlijk buiten ontbijten.

De Hors

Prijs va. €95,00 per nacht

Deze kamer bevind zich op de begane grond in de stolp en heeft een eigen ingang.U heeft de beschikking over een prive badkamer met een toilet, wasbak en douche.

De Muy

Prijs va. €80,00 per nacht

Deze kamer bevind zich aan de achterzijde boven het woonhuis. De Muy en de Slufter hebben samen een eigen trapopgang.


De prive badkamer heeft een toilet, wasbak, bad en een aparte douche.

De Slufter

Prijs va. €80,00 per nacht

Deze kamer bevind zich aan de voorzijde boven het woonhuis en is ca 30 vierkante meter. De Slufter en de Muy hebben samen een eigen trapopgang.

De prive badkamer heeft een toilet, wasbak, bad en een aparte douche.

Direct online boeken

De Hors

De Muy

De Slufter